Υπηρεσίες

/Υπηρεσίες

ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑΠΟΙΟΤΗΤΑΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ!

Gallery

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ – ΑΣΑΝΣΕΡ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ & ΚΙΛΚΙΣ

Η εταιρεία POINT LIFT παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους παρακάτω τομείς:

 

profil-lift - Ανελκυστήρες Θεσσαλονίκη-img3
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ:

Μία πρόταση για κάθε τύπο ανελκυστήρα, ηλεκτρομηχανικού ή υδραυλικού, ανάλογα με το τι ταιριάζει στο δικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε τοποθέτηση σε πολυκατοικίες, μεζονέτες επαγγελματικούς χώρους και τους προσαρμόζουμε στο προσωπικό σας γούστο ως προς τη λειτουργία ή και τη διακόσμηση του ανελκυστήρα.

Συντηρήσεις Ανελκυστήρων

Η συντήρηση για μας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο, στο οποίο γίνεται σχολαστικός έλεγχος με προσωπικό υπεύθυνο και αξιόπιστο, καθώς η ασφάλεια είναι για εμάς καθήκον. Ενημερώνουμε για την ημέρα που θα σας επισκεφτούμε τον επόμενο μήνα, έτσι ώστε, αν θέλετε να μας ρωτήσετε για κάτι που σας απασχολεί, να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

profil-lift - Ανελκυστήρες Θεσσαλονίκη-img1
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ:

Ανακαινίζουμε και αναβαθμίζουμε τον ήδη υπάρχοντα ανελκυστήρα, αντικαθιστώντας και επιδιορθώνοντας μόνο ό,τι χρειάζεται και συντηρώντας, σχολαστικά, όλα τα υπόλοιπα μέρη του μηχανήματος. Αξίζει να ακούσετε την πρότασή μας πριν αποφασίσετε, γιατί τα υλικά που χρησιμοποιούμε προέρχονται από αξιόπιστους συνεργάτες με ειδικές πιστοποιήσεις ασφαλείας και ποιότητας στα προϊόντα τους, παρέχουμε δέκα χρόνια εγγύηση και οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ό,τι ανάγκη υπάρχει μέσα ή έξω από το χώρο του κτηρίου σας, εφόσον έχει προηγηθεί ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!!